Image not available
Image not available
Image not available
Image not available
Image not available

Vakantiehuis "Klavertje 4".

Vakantiehuis "Klavertje 4" beschikt over alle comform voor maximaal 9 personen.  Het vakantiehuis is 88 m² groot en heeft een ruime tuin van 90 m². Je kan genieten van drie slaapkamers, een badkamer met douche, een gezellige leefruimte met flatscreen-tv, gratis WIFI. De masterbedroom met TV, een knusse zithoek en een goed ingerichte keuken met onder andere een oven, een senseomachine of koffiezet... maken het plaatje volledig. Een vaatwaser, frigo met diepvriesvak, een magnetron zijn uiteraard aanwezig. Voor de allerkleinste is er een kinderstoel aanwezig. Maar ook speelgoed dat we graag aanpassen aan de leeftijd van jouw kinderen. Bij aan komst zijn alle bedden opgemaakt.
Tijdens de winter geniet je van de gezellige warmte van een palletkachel. 
Geen parkingprobleem met een privé parkeerplaats.
De vakantiewoning heeft een eigen tuin en terras met bijbehorend meubilair. Het domein is voor jouw veiligheid afsluitbaar.
Kortom alles wat je nodig hebt om van je verblijf een onvergetelijke leuke vakantie te maken.

Sfeerbeelden van de woning.

Omgeving.

Adinkerke ligt op een boogscheut van De Panne. De Panne bekent van Plopsaland maar evenzeer van de talrijke kleine natuurreservaten zoals het natuurreservaat De Westhoek . Verder zijn er ook nog de Houtsaegerduinen en het Kerkepannebos, het gemeentelijk reservaat Oosthoek, het Calmeynbos en de Krakeelduinen. Tussen het Calmeynbos en de Oosthoekduinen bevindt zich ook het natuurparkcentrum De Nachtegaal met een museum. Wandel en fietsplezier in overvloed.
Wandelen kan ook op de 2,5 kilometer lange zeedijk. Het strand ter hoogte van De Panne heeft geen golfbrekers en is het breedste van de Belgische kust. Hierdoor is De Panne bekend als een ideale plaats voor het zeilwagenrijden, ook wel strandzeilen genoemd.
Het is eveneens de ideale uitvalsbasis voor een bezoek aan één van de talrijke musea in de buurt of een bezoek aan de Dumontwijk. Deze wijk is bekend voor zijn cottage-architectuur.